NutriSupport

Ingrid Omtzigt-van Steijn

Mijn naam is Ingrid Omtzigt-van Steijn.
Ik ben getrouwd en heb 2 dochters (2010 en 2012).

NutriSupport Leiderdorp - dietist Ingrid

Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Na werkervaring op te hebben gedaan in diverse functies ben ik in 2005 gestart met mijn eigen praktijk: Diëtistenpraktijk NutriSupport. Met mijn expertise hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan uw voedingsverandering. De kernwoorden die ik binnen mijn werk hanteer zijn: persoonlijk, opbouwend, eerlijk, praktisch, professioneel en enthousiast.

Om bij te blijven volg ik regelmatig bijscholingen. Ik heb onder andere de post-HBO opleidingen Voeding en Diabetes, Voeding en COPD, Voeding bij hart- en vaatziekten, motiverende gespreksvoering, cognitieve gedragstherapie voor diëtisten, bariatrische chirurgie, het FODMAP dieet en een cursus voor kritisch eetgedrag bij kinderen gevolgd. Ik ben binnen de praktijk de kinderdiëtist. Ik doe ook spreekuur bij het CJG in Leiderdorp en Verloskundigenpraktijk Leiderdorp.

Naar de vorige pagina

Volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.
U kunt door middel van de onderstaande button direct navigeren naar onze Facebook pagina. Volg ons en blijf op de hoogte.

Nederlandse vereniging van dietisten
Dietistennetwerk Zuid-Holland Noord