In onze praktijk is er veel aandacht voor de begeleiding van kinderen.

NutriSupport Leiderdorp - kind en voeding

Persoonlijke consulten vinden altijd plaats op afspraak.
De afspraak kunt u zowel telefonisch als per e-mail maken.

Tijdens de consulten wordt uw persoonlijke voedings- en leefstijlplan opgesteld. Dit gebeurt uiteraard in samenspraak met u.

U kunt bij ons terecht voor vragen over voeding tijdens de zwangerschap. Ook voor kinderen met voedselallergie of intoleranties is er ruimschoots kennis in huis om u en uw kind gericht te kunnen helpen.

NutriSupport Leiderdorp - kind en voeding

Kinderen
Voor kinderen met (neiging tot) overgewicht hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om kinderen op een leuke en positieve manier meer inzicht te geven in een gezonde leefstijl. Na het volgen van het programma is er meer zicht op een gezonde leefstijl en heeft u samen met uw kind door middel van opdrachten de diverse facetten van gezond eten en bewegen doorlopen. Dit gebeurt door middel van leuke spellen en concrete adviezen. Gezond eten moet wel leuk blijven is onze mening.

NutriSupport Leiderdorp - kind en voeding

Kinder(di)eetcreatie
Wij werken met de materialen van de kinder(di)eetcreatie. De kracht van dit programma is dat het kind al jong op een creatieve en kindvriendelijke manier betrokken wordt om zelf aan de slag te gaan met eten. Ook als eten niet zo vanzelfsprekend is. Zo helpen de eethelden (Spitsefrits, Feeframboos en Jetti Courgetti) je kind op weg om een gezond eet- en leefpatroon te ontwikkelen. De kinderdiëtist maakt met de materialen van de Kinder(di)eetcreatie een advies op maat en houdt rekening met de wensen, behoeftes en gewoontes van jullie kind en jullie gezin. Ieder kind is tenslotte uniek!

Volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.
U kunt door middel van de onderstaande button direct navigeren naar onze Facebook pagina. Volg ons en blijf op de hoogte.