Handige informatie. U kunt ons bellen of mailen voor al uw vragen.

NutriSupport Leiderdorp - nieuws

Privacyverklaring Dietistenpraktijk NutriSupport
Diëtistenpraktijk NutriSupport gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt onze privacyverklaring in dit PDF bestand lezen.

NutriSupport Leiderdorp - nieuws

Kind en voeding
In onze praktijk werken we met diverse materialen om kinderen op een speelse manier met voeding om te laten gaan. Op onze pagina Kind en voeding kunt u hier meer over lezen.

NutriSupport Leiderdorp - nieuws

Lekker in je Lijf
Diëtistenpraktijk NutriSupport verzorgt de groepsbijeenkomsten van de beweegcursus Lekker in je Lijf welke wordt aangeboden door de fysiotherapiepraktijken in gezondheidscentrum Florijn en in Zoeterwoude Rijndijk.

NutriSupport Leiderdorp - nieuws

FODMAP
Diëtistenpraktijk NutriSupport is geschoold in het FODMAP dieet. Het FODMAP-beperkte dieet is effectief bij klachten van het prikkelbare darmsyndroom (PDS). Bij driekwart van de PDS patiënten die dit dieet volgen verminderen de klachten en bij sommigen verdwijnen de klachten geheel. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

NutriSupport Leiderdorp - nieuws

Samenwerkingsovereenkomst huisartsen Zoeterwoude en Leiderdorp
Met het tekenen van een overeenkomst met de huisartsenpraktijk van dokter Kortmann in Zoeterwoude en de huisartsenpraktijk Zoeterwoude Rijndijk is er een overeenkomst met alle huisartsen in Leiderdorp en Zoeterwoude. Hierdoor kunnen patiënten uit deze praktijken voor de behandeling van diabetes bij ons terecht zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico.

NutriSupport Leiderdorp - nieuws

Weegschaal
Wij werken met de Tanita-SC-420 Total Full body composition analyzer. Deze weegschaal meet veel meer dan alleen het gewicht! Na de meting zal u ook een uitdraai (op een bonnetje) van uw waarden ontvangen, zodat u de resultaten thuis rustig nog een keer na kunt lezen.

Deze weegschaal is beschikbaar op de locaties Simon Smitweg en Ommedijk.

Volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.
U kunt door middel van de onderstaande button direct navigeren naar onze Facebook pagina. Volg ons en blijf op de hoogte.

Nederlandse vereniging van dietisten
Dietistennetwerk Zuid-Holland Noord